Lahjat likoon

 
     
Helsingin Raamattukoulun Miesfoorumin toiminta on keskinäistä yhdessäoloa, keskustelua ja tekemistä miehelle tärkeiden kysymysten äärellä.
 
 

 
     
  Omasta kokemuksestamme olemme vakuuttuneita siitä, että tällaisissa puitteissa Jumala hoitaa miehiä ja antaa kasvun. Avainsanoja ovat Jumalan sana, rukous, ylistys, laulu ja keskinäinen vuorovaikutus. Näin kokoonnumme yhteen mm.  

- saunailloissa ja seminaareissa
- miesten retkillä ja talkootöissä
- kasvu- ja eheytymisryhmissä
- laulu- ja musiikkiryhmissä
- erilaisissa vastuutehtävissä
- messun avustajina

Tule mukaan Miesfoorumin eri areenoille ja laita lahjasi likoon.
 

Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan maallikkovoimin. Säkenöivien aivoriihien ohella vastuunkantajaporukka hoitelee eri hommia kulloistenkin tarpeiden mukaan. Tehtäviä riittää muun muassa saunan lämmittämisestä illan juontamiseen, makkaran hankinnasta yhteislaulujen vetämiseen, teknisistä järjestelyistä alustusten pitämiseen sekä esirukouksesta rukousryhmän vetämiseen.

Erilaisissa tehtävissä voit löytää jopa piilevät lahjasi. Puhumisen, laulamisen ja musisoinnin lisäksi löytyy mahdollisuuksia saada mm. kuvaamataidolliset, kirjoittamisen ja muut ilmaisutaidon lahjat käyttöön. Eri käytännön taitoja tarvitaan tilaisuuksien toteuttamisen yhteydessä, mm. valokuvaajia, äänittäjiä ja ruuanlaittajia.
 

Olet myös aina tervetullut mukaan vain olemaan, kuuntelemaan ja osallistumaan. Vastuutehtävät ovat täysin vapaaehtoisia.