Saunailta Hvittorpissa maanantaina 23.11.2020 klo 17 – 20.30

Saunailta Hvittorpissa 23.11.2020

Miesfoorumin syyskauden toinenkin saunailta on Espoon seurakuntayhtymän kurssikeskuksessa (Hvittorpintie 245), Kirkkonummella Vitträsk -järven rannalla.

Illan alustuksen aiheena on: Kristittynä ulkomaalaisena Pohjois-Koreassa

Alustajana Eero Horstia,
Agronomi

Eero asui ja työskenteli vaimonsa kanssa Pohjois-Koreassa kaksi vuotta (2013–2015) ja hän on käynyt maassa vielä viitisentoista kertaa senkin jälkeen. Hänen tehtävänään Pohjois-Koreassa oli kehittää yhden läänin siemenperunan tuotantojärjestelmää. Eeron mielestä kehitysyhteistyö ja lähetystyö ovat lähellä toisiaan. Kotimaa-lehti antoi Eerolle vuonna 2012 jutussaan tittelin ”Herra peruna”.

Mennään kimppakyydeillä. Mikäli tarvitset kyytiä, niin kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä ja anna yhteystietosi (matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite). Jos tulet omalla autollasi ja voit ottaa osallistujia kyytiin, niin kerro siitä Jukka Vaulasvirralle (040-509 5426), joka neuvoo ajo-ohjeisiin ja kimppakyyteihin liittyen.  

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kulujen kattamiseksi kerätään kolehti. Aloitamme saunomalla klo 17, minkä jälkeen saamme nauttia kurssikeskuksen makoisan päivällisen, jota on tarjolla porrastetusti jo 17.30 alkaen samalla, kun osa porukasta vielä saunoo. Ohjelma jatkuu klo 18.30 yhteisellä rukouksella ja illan puheenvuorolla, jonka jälkeen on mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun illan teeman äärellä pienryhmissä.

Koronaan liittyvät ohjeet: Tulethan saunomaan vain terveenä. Koronaviruspandemian vuoksi sovellamme muitakin viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia, mm. turvavälejä. Käytämme illan kokousosassa kasvo- ja nenäsuojia. Käsidesiä ja kasvomaskeja on saatavissa paikan päällä.

Jos et halua saunoa, voit hyvin tulla vasta päivälliselle. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos tarkoituksesi ei ole saunoa. Ilmoitathan tarvittaessa erityisruokavaliosta. Muistathan esteen sattuessa myös perua ilmoittautumisesi.

Oma pyyhe mukaan.

Ilmoittautuminen Helsingin Raamattukoululle viimeistään viikkoa ennen eli maanantaina 16.11. klo 12. Koronan vuoksi rajoitamme osallistujamäärän 20:een.

toimisto@helsinginraamattukoulu.fi tai puh. 09-491 667

Tervetuloa virkistymään ja vahvistumaan!

Miesfoorumin puolesta,

Pauli Hynninen,
Saunaisäntä,
puh. 050 438 0504


AJO-OHJE HVITTORPIIN

Hvittorpintie 245, 02430 Masala, Kirkkonummi

Hvittorp sijaitsee Vitträsk järven rannalla Kirkkonummella.

Helsingin suunnalta tultaessa ajetaan Länsiväylää Kirkkonummen suuntaan ja käännytään Sundsbergin liittymästä Masalan keskustaa kohti.

Turunväylältä, Vantaan ja Espoon suunnalta tultaessa ajetaan Kehä III:a länteen ja käännytään Masalan risteyksestä.

Masalan läpi kulkevalta Masalan tieltä käännytään Veklahteen. Risteyksen jälkeen käännytään noin 1 km:n kohdalla oikealle Hvittorpintielle. Sitä ajetaan suoraan kunnes saavutaan Hvittorpin P-alueelle, josta kävelytie kurssikeskukseen ja saunalle.

Kävelyreitti rantasaunalle lähtee parkkipaikan vasemmalta laidalta. Linnaa kohti kuljettaessa tulee vastaan viitta saunaan, joka opastaa kääntymään vasemmalle. Pian vastaan tulevan hiekkatien kohdalla käännytään oikealle ja jatketaan suoraan kunnes tullaan saunalle. Linna jää taakse oikealle ylhäälle.

Katso myös: http://www.hvittorp.fi/